mesnica

Santoku

Santoku je prva mesnica u Hrvatskoj u kojoj možete kupiti prethodno kuharski obrađen komad mesa tj. komad mesa koji je precizno rezan, mariniran i spreman za pripremu kod kuće.Bilo da je riječ o mesu koje se brže završava ili mesu kojem treba duža termička obrada, prilikom kupovine dobit ćete i precizne upute kako s njim postupati.

Inače, santoku je vrsta univerzalnog japanskog kuharskog noža.

BackgroundPačja prsa
Pačja prsa
6250
Pačja prsa marinirana u baznoj marinadi i spremna za tavu ili grill. Za dvije osobe.
BackgroundPileća juha
Pileća juha
ROUGEMARIN doma
3000
ribana kaša, korjenasto povrće, peršin
Porchetta
Porchetta
12000
Rolada od otkoštenih svinjskin rebara začinjena mješavinom začina i punjena orašastim plodovima. Zagrijati pećnicu na 220 stupnjeva. Meso staviti u posudu za pečenje na masni papir. Prekriti masnim papirom i aluminijskom folijom i staviti u pećnicu. Smanjiti temperaturu na 180 stupnjeva i peći 1 sat. Nakon toga maknuti masni papir i aluminijsku foliju s mesa i peći još 15 minuta na 220 stupnjeva.

SANTOKU pekar, lekat, apotekar... ;)